Hvordan og hvor ofte går man i terapi?​

​Første session

Når du ringer til mig første gang aftaler vi en indledende session. Du skal afsætte 75 minutter første gang. I den session spørger jeg, hvad der bringer dig i terapi, og vi snakker rundt om dig og din nuværende livssituation, ligesom vi taler om din livshistorie.

I løbet af sessionen, eller efter sessionen, mærker vi begge efter, om vi tror på et frugtbart samarbejde.

De efterfølgende sessioner er på 60 minutter.

Efter en session kan det være en god idé at tage den med ro, drikke rigeligt med vand og evt. tage nogle notater i din dagbog.

Hvor ofte?

Et forløb hos en psykoterapeut kan vare fra 1 session til flere år. Nogle får allerede i første session den indsigt, der gør at de kommer videre. De fleste tager dog et sammenhængende forløb på 5 – 10 sessioner. Nogle fortsætter i en periode og holder derefter en pause, så går der måske måneder eller år, før de får brug for at genoptage samarbejdet med terapeuten.

Det kan være en god ide at komme en gang om uge, eller hver 14. dag de første 5 - 10 gange. Derefter er frekvensen måske på 3 uger. Det vurderer vi sammen afhængigt af dit behov, dine muligheder og din økonomi.

Ansvar

Det er dig, der har ansvaret for dig og dit liv. Jeg tager ansvar for at støtte og følge dig på din vej. Jeg kan ofte stille dig afklarende spørgsmål, vise dig forskellige muligheder og medvirke til at du får et klart blik på dine udfordringer, og at du får øje på dine valgmuligheder, ligesom jeg kan støtte dig i at finde ressourcerne til at træffe de ønskede valg.

     Kirsten Møldrup - Hvirvilsvej 16, Bisserup - DK 4243 Rude - Telf. 30350246