Profil

Præsentation

Jeg er født 1955 i Sorø og opvokset i Broby og Sandved, med min lillebror, min far der var selverhvervende smed og min mor der var medhjælpende hustru.​

Skolelærer

Som ung tog jeg på Haslev Seminarium for at blive uddannet til skolelærer. Jeg blev indigneret, da jeg hørte, at folkeskolen havde ”en skjult læreplan” og søgte efter andre måder at være lærer på.

Skolesamvirket Tvind

I 1977 tog jeg med Den Rejsende Højskole til Afrika, hvor jeg sammen med 49 andre unge kørte tværs igennem Sahara i 5 gamle busser. Det blev til et valg, der betød, at jeg fik 12 spændende og også barske år som medlem af læregruppen i Skolesamvirket Tvind. Jeg gjorde min læreruddannelse færdig på Det nødvendige Seminarium, var efterskolelærer i Roskilde, Svømmehalsleder på Tvind samt Klunser og forretningskvinde i Humana Bruxelles. Med tiden gik det op for mig, at det ikke kun var folkeskolen der havde en skjult læreplan, det havde skolesamvirket også, og jeg brød med systemet.

Civilstand

I 1989 blev jeg gift med min mand, og året efter fik vi en datter.

Siden er det blevet til flere uddannelser og en række spændende job.

Master i voksenuddannelse

I min søgen efter at undgå at blive filtret ind i systemers skjulte læreplaner, startede jeg med at læse på RUC. Det blev til to uddannelser, senest Master of Adult Education and Human Resource Development.

Efter 10 års studie på åbent universitet fandt jeg svaret på mit spørgsmål:

Du skal bare fortælle sandheden så godt, som du nu kender den, og så skal du komme dine deltagere i møde og respektere deres fortælling om sandheden.

Daghøjskoleleder

Arbejdsmæssigt var jeg leder af AOFs daghøjskole i 10 år. Vores bestræbelse var: At hvælve en højere himmel over vore deltageres hoveder. Efterhånden blev de samfundsmæssige rammer for højskolevirksomhed noget snævre og jeg oplevede, at vi mere og mere skulle få deltagerne til at træffe samfundsmæssigt fornuftige valg end personligt fornuftige valg, og jeg valgte at starte som selvstændig konsulent for at have min egen frihed i behold.

Eget firma

Jeg har nu været selvstændig siden 2000 og har i dag mit eget firma

Indholdet i mine arbejdsopgaver har været:

Udvikling af medbestemmelse, medindflydelse og arbejdsmiljø i Regioner og Kommuner, undervisning i stress-håndtering og uddannelse af voksenundervisere, arbejdsmiljøundervisere og proceskonsulenter

Aktuelt er mit fokus på opgaver, der er orienteret mod det enkelte menneskes håndtering af sin egen livssituation. Jeg tilbyder:

  • Psykoterapeutiske samtaler
  • Personlig træning i mindfulness
  • Personlig træning og supervision af voksenunderviser
  • Facilitering af lærings-og samarbejdsprocesser på arbejdspladser

Selvudvikling og psykoterapi

Som konsulent for ledere og tillidsvalgte i store dynamiske organisationer har det været nødvendigt for mig løbende at arbejde med såvel min egen faglige som min personlige udvikling. Det er blevet til formel uddannelse som MBTI-certificering, NLP coach, arbejdsmiljøunderviser, procesunderviser, afslapningslærer og ID-psykoterapeut.

Det har haft stor betydning i mit eget liv, at jeg har fundet mine egne ben og har en god kontakt med mine egne værdier, og jeg er mere og mere optaget af hvor fundamentalt det er for ethvert menneske at kunne dette. Så kan systemer og organisationer have alle de åbne og skjulte planer de end måtte have.

Referencer og kompetencer

På min LinkedIn profil kan du se en oversigt over mine kompetencer og opgaver samt anbefalinger fra kunder, kolleger og deltagere.

Diplomer

     Kirsten Møldrup - Hvirvilsvej 16, Bisserup - DK 4243 Rude - Telf. 30350246