Samtalegruppe for +55'ere​

​Er du midt i eller forbi overgangsaldere og livsvendingen? Er du midaldrende, ældre eller gammel? Møder du i dit stille sind et eller flere af de eksistentielle grundvilkår og oplever du, at de vil være dejligt at tale med andre om det, der rør' sig i dig? Så er du meget velkommen til at deltage i denne workshop.

Jeg er optaget af at vi danner en samtalegruppe, som vil arbejde sammen over længere tid sådan, at der kan blive skabt et trygt og tillidsfuldt rum til at samtale om emner, som er vigtige, når man er et menneske midt i livet eller i sidste del af livet.

Indholdsmæssigt udgangspunkt

De fire eksistentielle grundvilkår:Døden, Friheden, Isolationen (Ensomheden) og Meningsløsheden

Døden: Vi eksisterer nu, men en dag vil vi ophøre med at eksistere. Døden kommer og vi kan ikke flygte fra den.

Friheden: Vi drømmer alle om friheden, dog set i de ultimative vilkårs perspektiv er frihed uløseligt forbundet med rædsel.

Den eksistentielle isolation: Uanset hvor tæt vi kommer på hinanden vil der altid være et sidste uoverstigeligt svælg; hver og én træder vi ind i livet alene og må forlade det alene.

Meningsløshed: Hvis der ikke er nogen forudbestemt plan med os må vi hver især skabe vores egen mening med livet. Men kan en mening, som man selv har skabt, være solid nok til at bære ens liv?​

Tid

Gruppen mødes den 1. mandag i måneden: 3.8., 7.9., 5.19.,2.11. og 7.12. 2015

Alle dage fra kl. 10.00 – 12.30

Sted: Hvirvilsvej 16, Bisserup, 4243 Rude.​

Pris: 400 kr. pr. person.​

Tilmelding Kontakt@kirstenmoeldrup.dk 

     Kirsten Møldrup - Hvirvilsvej 16, Bisserup - DK 4243 Rude - Telf. 30350246